Menu Sluiten

Karlslund

S-saddle Karlslund – Lange kniewrongen

Het S-zadel heeft een speciale, innovatieve vorm van de voorkant, de knieblokken en de panelen die zijn ontworpen om een optimale schoudervrijheid voor het paard te bieden. Dit zorgt voor volledige bewegingsvrijheid zodat het paard zijn volledige potentieel kan tonen.

Het S-zadel is een kort zadel van een zeer hoge kwaliteit, met een goede pasvorm en gewichtsverdeling dankzij de latexpanelen en flexibele boom.

De zitting heeft een gemiddelde diepte en het ontwerp met een monoblad zorgt voor een nauw contact met het paard. Het zadel heeft een uitwisselbaar kopijzer.

Prijs: € 1450,-


Kontakt2 Zadel karlslund

Boomloos zadel met monoblad die zorgt voor een buitengewoon nauw contact met het paard, samen met een goede ondersteuning en comfort voor de ruiter. Gemaakt met een speciale schoudervrijheid die zorgt voor de vrije bewegingen van het paard.

Karlslund Kontakt2 behoort tot een nieuwe generatie boomloze zadels, waarvoor geen speciale deken of pad nodig is, en die is ontworpen om vrindelijk te zijn voor het paard terwijl de ruiter een goede ondersteuning en een zeer nauw contact met het paard krijgt. Het zadel is uitgerust met een kopijzer om ervoor te zorgen dat het niet op de schoft van het paard drukt. De panelen met latexschuim, samen met een breed kanaal zorgen voor een goede gewichtsverdeling De zittingl heeft een smalle vorm en een goede ondersteuning aan de voor- en achterkant.

Prijs: €1125,-


K3 Saddle Karlslund